Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του Stygian: Reign of the Old Ones

"Λοβκραφτικό" horror CRPG από τη "γειτονιά" μας.

Η 1C Publishing ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Stygian: Reign of the Old Ones, ενός CRPG που αναπτύσσεται από την Cultic Games, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, το οποίο δανείζεται σενάριο, κόσμο και αισθητική από τα έργα του συγγραφέα H.P. Lovecraft. To δελτίο Τύπου της 1C Publishing αναφέρει:

"Ανοίξτε το μυαλό σας στο Stygian: Reign of the Old Ones, καθώς το cosmic

horror CRPG θα τυλίξει τα πλοκάμια του γύρω από τους PC gamers στις 26 Σεπτεμβρίου, διαθέσιμο για 24,99 ευρώ στο Steam. Αντλώντας στοιχεία απευθείας από το έργο του H.P. Lovecraft και εφαρμόζοντας πανέμορφα γκροτέσκο, σχεδιασμένο στο χέρι, εικαστικό, το Stygian προσφέρει ένα turn-based RPG σε έναν διαλυμένο και μυστηριώδη κόσμο.

Ελάτε στη δεκαετία του 1920 καθώς δημιουργείτε το δικό σας χαρακτήρα, που βασίζεται σε οκτώ αρχέτυπα αντλημένα από τις σελίδες του κοσμικού τρόμου -από academic μέχρι occultist- ο κάθε ένας με τις δικές του ικανότητες, χαρακτηριστικά και συστήματα πίστης. Αυτά τα συστήματα πίστης καθορίζουν το πώς θα αντιμετωπίσει ο χαρακτήρας σας τη διεστραμμένη πραγματικότητα και τον κόσμο γύρω του. Όπως και στα CRPG που προηγήθηκαν, το Stygian προσφέρει μια αφήγηση με ανοιχτό τέλος, καθώς προσπαθείτε να βρείτε λογική στα απόκοσμα γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη Arkham.

Το Stygian περιλαμβάνει στρατηγική, turn-based μάχη, σε προοπτική 2D, μέσα από την οποία οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν από φανατικούς cultists μέχρι απερίγραπτα τερατουργήματα".

pc Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα