Το μέγεθος download για τα ψηφιακά παιχνίδια του Switch

H αγορά κάρτας SD θα είναι απαραίτητη.

Έγιναν γνωστά μέσα από την επίσημη ιαπωνική ιστοσελίδα της Nintendo τα download sizes των παιχνιδιών (σε ψηφιακή μορφή) που θα γίνουν διαθέσιμα για τη νέα κονσόλα της Nintendo. Πολλά από τα παιχνίδια δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στο να «χωρέσουν» στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της κονσόλας, αλλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να είναι εγκατεστημένα πολλά από αυτά συγχρόνως. Για παράδειγμα, το Zelda: Breath of the Wild, θα απαιτεί 13,4 GB ελεύθερου χώρου, ενώ το Mario Kart 8 Deluxe θα χρειάζεται 8GB. Το μεγαλύτερο χώρο θα τον απαιτεί το Dragon Quest Heroes 1 &2 με 32GB.

Τα νούμερα των GB σε σύγκριση με τα αντίστοιχα νούμερα που έχουν τα ψηφιακά παιχνίδια σε PlayStation 4 και Xbox One φαίνονται πολύ μικρά, αλλά σύμφωνα με τις διαφορές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Nintendo Switch, ο ελεύθερος εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της κονσόλας θα είναι μόλις 25,9 GB.

Αναλυτικά η λίστα με τα παιχνίδια και τις απαιτήσεις τους σε αποθηκευτικό χώρο είναι:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 13.4GBMario Kart 8 Deluxe – 8GBPuyo Puyo Tetris – 1.09GBDisgaea 5 – 5.92GBSnipperclips – 1.60GBI Am Setsuna – 1.40GBDragon Quest Heroes 1 & 2 – 32GBNobunaga’s Ambition – 5GBswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα