Το Super Bomberman R έρχεται σε PS4, Xbox One και PC

Παίξτε ως Ratchet, Master Chief ή P-Body!

Μπορεί το Super Bomberman R να έχει κυκλοφορήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο, όμως μόνο οι κάτοχοι του Switch είχαν την δυνατότητα να το γευτούν, αφού ήταν ένας από του launch τίτλους της κονσόλας της Nintendo. Πριν λίγες ώρες η Konami και η Hedidrive ανακοίνωσαν πως ο τίτλος σύντομα θα γίνει

διαθέσιμος στις υπόλοιπες πλατφόρμες, δηλαδή σε PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές.

Κάθε έκδοση του Super Bomberman R για διαφορετική πλατφόρμα θα έχει έναν exclusive playable χαρακτήρα, ο οποίος θα είναι στενά συνδεδεμένος με την ιστορία της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Έτσι, οι κάτοχοι του τίτλου σε PlayStation 4 θα μπορούν να παίξουν ως Ratchet, τον ήρωα από τη γνωστή σειρά της Insomniac, οι κάτοχοι του Xbox One θα μπορούν να παίξουν ως Master Chief, από τη σειρά Halo, ενώ όσοι προτιμήσουν την έκδοσή του τίτλου για υπολογιστές θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ως P-Body, από τη γνωστή σειρά Portal της Valve. Επιπλέον όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο ψηφιακά ή αγοράσουν την Shiny Edition θα έχουν πρόσβαση στο σετ των 8 Shiny Bomberman Brothers και στον Golden Vic Viper Bomber.

Η κυκλοφορία του Super Bomberman R σε PlayStation 4 και Xbox One είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουνίου του 2018 στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ η έκδοσή του για υπολογιστές θα γίνει διαθέσιμη μία μέρα νωρίτερα, στις 13 Ιουνίου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα