Το Pillars of Eternity 2: Deadfire έρχεται και στις κονσόλες

Υπομονή μέχρι την "εορταστική περίοδο" του 2018.

Το Pillars of Eternity 2: Deadfire θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες, αργότερα μέσα στη χρονιά, όπως ανακοίνωσαν οι Versus Evil και Obsidian. H συνέχεια για το Pillars of Eternity της Obsidian -το οποίο έγινε διαθέσιμο για Xbox One και PlayStation 4 τον περασμένο Αύγουστο- θα μεταφερθεί στις

κονσόλες από την Red Cerberus.

O τίτλος έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο, με την έκδοσή του για Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch να έρχεται μέσα στην εορταστική περίοδο του 2018 (ως "εορταστική περίοδος" περιγράφεται το διάστημα λίγο πριν τα Χριστούγεννα). Μερικές από τις νέες προσθήκες στο παιχνίδι θα είναι ένα νέο party member, νέα faction –η Principi- καινούργιες τοποθεσίες και πολλά άλλα. Και όπως αναφέρει η δημιουργός, η συνέχεια του Pillas of Eternity θα έχει "παρόμοιους, με βάθος και περίπλοκους μηχανισμούς" με εκείνους που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι.

Περισσότερα στοιχεία για το Pillars of Eternity 2: Deadfire θα γίνονται γνωστά όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα από το early gameplay του επερχόμενου RPG.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα