Το Onimusha: Warlords επιστρέφει

Ο Samanosuke έρχεται στην τρέχουσα γενιά, στις αρχές του 2019.

Ευχάριστα νέα για τους θιασώτες της σειράς Onimusha επιφύλασσε η Capcom, η οποία ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία του πρώτου τίτλου της σειράς. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε ότι το Onimusha: Warlords θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου του 2019, για PlayStation 4, Xbox One,

Nintendo Switch και PC, με το αντίτιμο του να ανέρχεται στα €19,99. Επίσης, η Capcom γνωστοποίησε πως η διανομή του τίτλου θα γίνει ψηφιακά στη δύση ενώ μόνο στην Αμερική θα κυκλοφορήσει ο τίτλος σε retail έκδοση για τα PlayStation 4 και Xbox One.

Παράλληλα, παραχωρήθηκαν και ορισμένες πληροφορίες για την επανέκδοση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο τίτλος θα δεχτεί οπτική αναβάθμιση για τη νέα γενιά και θα υφίσταται η επιλογή widescreen, ενώ η επιλογή easy mode θα είναι διαθέσιμη από την αρχή του τίτλου, ώστε να κάνει το ταξίδι γρηγορότερο και ευκολότερο για όσους απλά επιθυμούν να δουν τις βελτιώσεις του παιχνιδιού. Επιπλέον, το Onimusha: Warlords, θα υποστηρίζει και τη χρήση αναλογικού μοχλού, ενώ θα υπάρχει καινούργιο OST, όπως και νέα voice overs.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το Onimusha: Warlords θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στην Ευρώπη, στις 15 Ιανουαρίου του 2019, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανακοίνωσης της επιστροφής του Samanosuke.

ps4xbox onepcswitch Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα