Το Marvel’s Spider-Man 2 έγινε ο τιτλος με τις ταχύτερες πωλήσεις των PlayStation Studios

Η Sony Interactive Entertainment επιβεβαίωσε ότι το Marvel’s Spider-Man 2 έγινε το παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις των PlayStation Studios, επισκιάζοντας το God of War Ragnarok. Μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του, το sequel της

Insomniac Games πούλησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

“Η Insomniac Games έχει απίστευτα υψηλά πρότυπα όσον αφορά την παροχή συναρπαστικών και καινοτόμων εμπειριών gameplay”, δήλωσε ο Eric Lempel, Senior Marketing, Sales και Business Operations της SIE.

“Με μια επική ιστορία, δύο playable Super Heroes, μια εντυπωσιακή οπτικά New York και πολλά άλλα, αυτό είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορείς να χαθείς για ώρες”, πρόσθεσε. “Εκ μέρους της Sony Interactive Entertainment, θέλω να ευχαριστήσω τους fans – ελπίζουμε πραγματικά να απολαμβάνετε τον χρόνο σας παίζοντας ως Peter και Miles σε αυτήν την εκπληκτική περιπέτεια”.

The post Το Marvel’s Spider-Man 2 έγινε ο τιτλος με τις ταχύτερες πωλήσεις των PlayStation Studios first appeared on GameOver.

The post Το Marvel’s Spider-Man 2 έγινε ο τιτλος με τις ταχύτερες πωλήσεις των PlayStation Studios appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα