Το Lair of the Clockwork God έρχεται στις κονσόλες

Μετά την επιτυχή κυκλοφορία του στους υπολογιστές.

Έπειτα από την επιτυχή κυκλοφορία του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πριν μερικούς μήνες μέσω του Steam, η Size Five Games έκανε γνωστό πως το Lair of the Clockwork God θα γίνει διαθέσιμο και για τις οικιακές κονσόλες στο προσεχές διάστημα.

Πρόκειται για ένα "Point-and-Click" indie

adventure-platformer, στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο δύο διαφορετικών χαρακτήρων ονόματι Dan και Ben, που φέρουν τις δικές τους, ξεχωριστές ικανότητες, σε ένα ταξίδι ενάντια στο χρόνο, στην προσπάθειά τους να σταματήσουν κάθε ένα από ορισμένα γεγονότα που συμβαίνουν παράλληλα με το δικό τους χρόνο, γνωστά και με την ονομασία ως "Apocalypses". Ο Ben έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του με ένα "Point-and-Click" στιλ διάδρασης, επιλύοντας περιβαλλοντικούς γρίφους και δημιουργώντας ειδικά αντικείμενα προς αξιοποίηση από τον Dan, αρμοδιότητα του οποίου αποτελεί η εύρεση μονοπατιών, εντοπίζοντας κάθε φορά νέες τοποθεσίες και γρίφους, και παραδίδοντας παράλληλα τη "σκυτάλη" στον Ben για την ολοκλήρωση της εκάστοτε περιοχής.

Το Lair of the Clockwork God κάνει τη μετάβασή του και στις οικιακές κονσόλες με την κυκλοφορία του σε Xbox One και Nintendo Switch στις 4 Σεπτεμβρίου, με την έκδοσή του για το PS4 να αναμένεται λίγο αργότερα. Παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μία εικόνα από το παιχνίδι, παρακολουθώντας το Gameplay Announcement Trailer.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα