Τίτλοι τέλους για το PlayStation Plus Collection

Η Sony επιβεβαίωσε ότι η συλλογή του PlayStation Plus Collection θα διακοπεί τον Μάιο, τερματίζοντας τη δωρεάν βιβλιοθήκη παιχνιδιών που προσφερόταν ως έξτρα περιεχόμενο στους συνδρομητές του PlayStation Plus στο PlayStation 5. Το PS Plus Collection περιλάμβανε ένα σύνολο τίτλων τόσο από first party παιχνίδια της Sony

όσο και από μερικούς επιλεγμένους third party τίτλους που μπορούσαν να εξαργυρωθούν και να προστεθούν στη βιβλιοθήκη σας, μία προσφορά που θα τεθεί εκτός λειτουργίας στις 9 Μαΐου.

“Θέλαμε να παρέχουμε μια ενημέρωση σχετικά με τη συλλογή PlayStation Plus Collection που προσφέρεται ως προνόμιο για τα μέλη του PlayStation Plus στο PS5 από το 2020“, όπως τόνισε η Sony σε μια ανάρτηση στο blog της. “Μετά τις 9 Μαΐου η συλλογή PlayStation Plus Collection δεν θα προσφέρεται πλέον. Αν δεν έχετε εξαργυρώσει ακόμα τους τίτλους αυτής της συλλογής, μπορείτε να το κάνετε μέχρι τις 9 Μαΐου, γεγονός που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους τίτλους ακόμα και μετά από αυτή την ημερομηνία και για όσο διάστημα παραμένετε μέλος του PlayStation Plus“.

Σε περίπτωση που δεν έχετε αποκτήσει κάποιο από τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στη βιβλιοθήκη του PlayStation Plus Collection, παρακάτω ακολουθεί μια πλήρης λίστα του περιεχομένου της βιβλιοθήκης.

Batman: Arkham Knight Battlefield 1 Bloodborne Call of Duty: Black Ops III Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Days Gone Detroit: Become Human Fallout 4 Final Fantasy XV Royal Edition God of War Infamous Second Son Monster Hunter World Mortal Kombat X Ratchet & Clank The Last Guardian The Last of Us Remastered Resident Evil 7: Biohazard Uncharted 4: A Thief’s End Until Dawn

Τα παιχνίδια που θα εξαργυρώσετε μέχρι τις 9 Μαΐου θα ανήκουν στη συλλογή σας, εάν και εφόσον έχετε ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus.

The post Τίτλοι τέλους για το PlayStation Plus Collection appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα