Θα καθυστέρησει η διάθεση του Black Myth: Wukong

Ο action RPG τίτλος, Black Myth: Wukong είναι ο πρώτος φετινός τίτλος που πήρε επισήμως αναβολή και μάλιστα για το 2024. Το παραπάνω έγινε γνωστό από το ανεξάρτητο studio ανάπτυξης, Game Science, μέσω της διάθεσης μιας ταινίας μικρού μήκους για να γιορτάσει την επερχόμενη γιορτή της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς,

δίνοντας ένα παράθυρο κυκλοφορίας για το καλοκαίρι του 2024.

Το Black Myth: Wukong αναπτύσσεται με χρήση της Unreal Engine 5 και είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2020, όταν η Game Science δημοσίευσε ένα εκτενές pre-alpha gameplay video, που εντυπωσίασε τον κόσμο με τα εκπληκτικά γραφικά και τις έντονες μάχες του.

Ο τίτλος βασίζεται στο κλασικό κινέζικο μυθιστόρημα “Ταξίδι στη Δύση” (Journey to the West), ένα από τα πιο δημοφιλή λογοτεχνικά έργα της Ασίας, το οποίο δημοσιεύτηκε τον 16ο αιώνα. Το Black Myth: Wukong δεν είναι η πρώτη απόπειρα προσαρμογής του Journey to the West σε video game, καθώς η Ninja Theory το είχε ήδη επιχειρήσει με το Enslaved: Odyssey to the West του 2009. Ωστόσο, αυτό ο τίτλος έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την πρόσφατη τάση των soulslike.

Το Black Myth: Wukong θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες (πιθανώς PlayStation 5 και Xbox Series S/X), αν και εξετάζονται και οι πλατφόρμες cloud.

The post Θα καθυστέρησει η διάθεση του Black Myth: Wukong appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα