Σύντομα και για Xbox One το #WarGames

Episodic adventure τίτλος, βασισμένος στην ταινία του 1983.

Η Eko ανακοίνωσε ότι το #WarGames, ένα episodic adventure παιχνίδι βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του 1983, με πρωταγωνιστή τον Matthew Broderick, θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του και στο Xbox One, ακολουθώντας την κυκλοφορία

του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και mobile συσκευές στις 14 Μαρτίου. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει έξι επεισόδια, ενώ στη δημιουργία του έχει συμβάλει και ο δημιουργός των “Her Story” και “Silent Hill: Origins / Shattered Memories”, Sam Barlow.

Το παιχνίδι θα μεταφέρει τους παίκτες στη μέση μιας «ιστορίας hacking, σύγχρονης κατασκοπείας και στρατιωτικής ίντριγκας», τοποθετώντας τους στη θέση μιας νεαρής γυναίκας, με το όνομα Kelly (στο ρόλο της Kelly θα βρούμε την ηθοποιό Jess Nurse των «Scandal» και «Grace and Frankie»), η οποία αναζητά δικαιοσύνη για την οικογένειά της. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της η Kelly θα μετατραπεί από πρώην στρατιωτικός σε μια hacker, που σε συνεργασία με άλλους θα προσπαθήσει να φέρει παγκόσμια ειρήνη. Ως θεατές, οι παίκτες θα επηρεάζουν την αφήγηση, αλλάζοντας τη ροή του παιχνιδιού με τις επιλογές τους. Συγχρόνως, το παιχνίδι θα "μαθαίνει" τις προτιμήσεις των παικτών και θα "προσαρμόζεται έξυπνα".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer για το #WarGames.

pcxbox onemobile
Keywords
Τυχαία Θέματα