Στις αρχές του 2020 η διάθεση του Element Space

Ένα tactical, sci-fi RPG για κονσόλες.

Η Blowfish Studios και η Sixth Vowel ανακοίνωσαν ότι το Element Space, το tactical sci-fi RPG της δεύτερης, έχει προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνισή

του στις κονσόλες, στις αρχές του επόμενου έτους. Η εταιρεία υπόσχεται να προσφέρει μέσω του τίτλου «αρκετές στρατηγικές μάχες και αποφάσεις βασισμένες στην ιδεολογία του κάθε παίκτη, μέσω ενός αφηγηματικού και turn-based, XCOM-style gameplay».

Το Element Space θα διαδραματίζεται στο 2199, όπου μια εύθραυστη ειρήνη μεταξύ των φατριών του Galactic Congress έχει θρυμματιστεί, οδηγώντας τη μοίρα των αποικιών της ανθρωπότητας σε διαταραχές. Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο του Captain Pietham, που οδηγεί μια ομάδα, έχοντας την εντολή να αποτρέψει την τρομοκρατική ομάδα των Tempest από την εκτέλεση των μυστικών σχεδίων της.

Το Element Space θα περιέχει ενα campaign, συνολικής διάρκειας περίπου 15 ωρών, όπου παίκτες θα αντιμετωπίσουν τους εχθρούς μέσα σε 24 επίπεδα με destructible cover, έχοντας στη διάθεσή τους πάνω από 30 melee και ranged όπλα.

Το Element Space θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 για τα Xbox One και PlayStation 4.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα