Στα σκαριά η επιστροφή της σειράς Test Drive Unlimited

Η Kylotonn εξαγοράστηκε από την Big Ben.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους των racing παιχνιδιών, καθώς από ότι φαίνεται η επιστροφή της σειράς Test Drive Unlimited είναι θέμα χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες η BigBen Interactive ανακοίνωσε πως προχώρησε στην πλήρη εξαγορά της Kylotonn SAS

Studio, ένα studio 100 περίπου ατόμων, γνωστό για τις racing κυκλοφορίες του, όπως τα WRC, Flatout 4, TT: Isle of Man αλλά και πιο πρόσφατα το V-Rally 4.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΒigBen Interactive, o Roman Vincent, ιδρυτής της Kylotonn, ανέφερε πως το studio αναμένεται να χρησιμοποίησει τα δικαιώματα της σειράς Test Drive Unlimited σε έναν μελλοντικό τίτλο. Θυμίζουμε ο τελευταίος τίτλος της σειράς είχε αναπτυχθεί από την Eden Games και είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2011, ενώ πριν δύο χρόνια η BigBen είχε προχωρήσει στην εξαγορά των δικαιωμάτων της σειράς Test Drive -και Test Drive Unlimited- από την Atari.

Μένει να δούμε αν ένα studio όπως η Kylotonn είναι στη θέση να σηκώσει το βάρος ενός μεγάλου ονόματος όπως αυτό της σειράς Test Drive.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα