“Σωτηρία” στο Final Fantasy XVI.

Ημέρες…πληροφοριών διανύουμε για το Final Fantasy XI. Με τα πρόσφατα previews να μας δίνουν έντονη γεύση από το παιχνίδι, η Square Enix μας πρόσφερε ακόμα ένα χορταστικό trailer του τίτλου, αποκαλύπτοντας πρόσθετα χαρακτηριστικά για το παιχνίδι.

Αυτό το νέο trailer, με την κωδική ονομασία Salvation, αποκαλύπτει περισσότερα για τους χαρακτήρες και τον κόσμο του τίτλου. Μαθαίνουμε περισσότερα για τον Clive και το υπόλοιπο καστ, όπως και για τους Mothercrystals, τους μυστηριώδεις κρυστάλλους που φαίνεται να παίζουν

το δικό τους ρόλο στην ιστορία και τη μυθολογία του σκοτεινού κόσμου. Όπως ήταν φυσικό, είχαμε μια ακόμα ευκαιρία να θαυμάσουμε τον εξαιρετικό τεχνικό τομέα του τίτλου, ανοίγοντάς μας την όρεξη για τη συνέχεια.

Μπορείτε να δείτε το trailer στον player που ακολουθεί. Το Finaly Fantasy XVI αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου για το PlayStation 5, ως timed-exclusive τίτλος για ένα διάστημα 6 μηνών. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι στο άμεσο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων νέων πληροφοριών και πιθανών ανακοινώσεων για άλλες πλατφόρμες.

The post “Σωτηρία” στο Final Fantasy XVI. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα