Σημαντικές αναβαθμίσεις έρχονται με το update 5.50 του PS4

Γονικός έλεγχος χρόνου, supersampling, custom wallpaper κ.α.

Μέσα από ανάρτηση που έγινε στο αμερικάνικο PlayStation Blog έγιναν γνωστά τα χαρακτηριστικά που θα γίνουν διαθέσιμα στο PS4 με την εφαρμογή του firmware 5.50. Το εν λόγω

firmware είναι αυτή τη στιγμή σε δοκιμαστική φάση (beta) και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα γίνει διαθέσιμο στο κοινό, αλλά τα χαρακτηριστικά που θα φέρει έγιναν γνωστά, με κάποια εξ αυτών να είναι πολύ χρήσιμα.

Για παράδειγμα, με το firmware 5.50 οι γονείς θα μπορούν πλέον να ορίζουν το χρονικό όριο στα οικογενειακά accounts τα οποία χρησιμοποιούν τα παιδιά τους, μέσα από την επιλογή Play Time Management. Στη συνέχεια έχουμε μια πολύ χρήσιμη προσθήκη στο User Interface του μενού Library ("Βιβλιοθήκη", για όσους έχουν γυρίσει την κονσόλα τους στα ελληνικά), μέσω της οποίας εμφανίζονται τα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στην κονσόλα ("This PS4"), αυτά που είναι κατεβασμένα δωρεάν μέσα από το πρόγραμμα του PlayStation Plus ("PS Plus"), αυτά που ήταν beta εκδόσεις ("Hide Apps"), καθώς και το σύνολο των κατεβασμένων παιχνιδιών.

Το firmware upate 5.50 θα φέρει αρκετές ακόμα αλλαγές, όπως τη δυνατότητα επιλογής backround music, εφαρμογή custom wallpaper από USB, διαγραφή παλιών notifications, βελτιώσεις στο quick menu, και, τέλος, το πολύ σημαντικό supersampling mode για τους κατόχους PS4 Pro, που δεν έχουν 4K TV (που, επί της ουσίας, κάνει ένα downscale τα παιχνίδια σε 1080p, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της βελτιωμένης εικόνας που αποδίδεται σε 4K και προσαρμόζοντάς τα σε ανάλυση Full HD).

Όλες οι προσθήκες που θα έρθουν με το system update 5.50 βρίσκονται εδώ.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα