Σε καλό δρόμο η ανάπτυξη του System Shock remake

Ευχάριστα τα νέα μετά την επανέναρξη της ανάπτυξής του.

Αρκετοί μήνες έχουν περάσει από τον Φεβρουάριο, όταν και ανακοινώθηκε η απόφαση της Nightdive Studios να βάλει φρένο στην ανάπτυξη του System Shock Remake. Τα τελευταία νέα από την Nightdive όμως είναι ευχάριστα, καθώς σύμφωνα με τη τελευταία ενημέρωσή του studio

προς τους backers του Kickstarter, η ανάπτυξη του τίτλου προχωράει κανονικά και όπως φαίνεται η εταιρία θα καταφέρει να επιτύχει τον στόχο της, που ήταν να φέρει τον τίτλο σε "Adventure Alpha" κατάσταση μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Σε αυτή την κατάσταση οι παίκτες θα μπορούν να περιηγηθούν ελεύθερα στον κόσμο του System Shock, να αλληλεπιδράσουν με αντικείμενα, να ακούσουν audio logs, να διαβάσουν emails και να ολοκληρώσουν όλα τα objective του τίτλου, από την αρχή έως το τέλος, χωρίς ωστόσο την παρουσία εχθρών. Παρακάτω θα βρείτε κάποια από τα πρώτα screenshots του τίτλου, τα οποία δείχνουν και ένα κομμάτι της δουλειάς που έχει γίνει από την Nightdive, αφού σε αυτή την φάση της ανάπτυξης το studio έχει μεταφέρει τα αρχικά textures στην Unreal Engine 4.

pcClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα