Πρώτα στοιχεία για το Update 1.8 "Resistance" του Division

Περίοδος διάθεσης, νέα modes, νέα περιοχή και άλλα.

Η Ubisoft έκανε γνωστό,μέσα απο το επίσημο blog της, ότι το Update 1.8 "Resistance" για το Tom Clancy’s The Division θα γίνει διαθέσιμο ταυτόχρονα για όλες τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του, μέσα στο φθινόπωρο που μας

έρχεται. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Update 1.8 "Resistance", θα είναι το μεγαλύτερο, δωρεάν update που έχει δοθεί μέχρι στιγμής για τον τίτλο, καθώς θα περιλαμβάνει δύο καινούργια game modes -Resistance (PvE) και Skirmish (PvP) και θα επεκτείνει το χάρτη του παιχνιδιού με μια νέα περιοχή, τη West Side Pier.

Εκτός των παραπάνω, το Update 1.8 "Resistance" θα περιλαμβάνει βελτιώσεις στο Underground DLC, μια ανανέωση στον Rogue μηχανισμό του παιχνιδιού, όπως επίσης και μια βελτίωση στο σύστημα του εξοπλισμού, που θα επιτρέπει στου παίκτες να βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του αγαπημένου τους εξοπλισμού.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο που θα περιλαμβάνεται μέσα στο Update 1.8 "Resistance", θα γίνουν γνώστες σήμερα, 31/8, κατά την διάρκεια ενός livestream στο κανάλι του παιχνιδιού στο Twitch στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Το Tom Clancy’s The Division κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα