Πλούσιο σε ανακοινώσεις το NACON Connect 2023

Η γαλλική εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Nacon, στα πλαίσια της παρουσίασης NACON Connect 2023 παρουσίασε υλικό για δεκαπέντε παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων τίτλων όπως τα The Lord of the Rings: Gollum, Gangs of Sherwood, RoboCop και πολλά άλλα.

Μεταξύ άλλων τίτλων που έκαναν την εμφάνισή τους στην παρουσίαση ξεχώρισαν

τα:

Ravenswatch

Κατά τη διάρκεια του livestream του NACON Connect 2023, έκανε πρεμιέρα ένα νέο trailer του Ravenswatch. Σύμφωνα με το trailer, το Ravenswatch διαθέτει τεράστια και συνεχώς μεταβαλλόμενα κεφάλαια, το καθένα με τους δικούς του εχθρούς και αποστολές.

Κάθε ήρωας του Ravenswatch θα έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό ή έναν βασικό μηχανισμό που θα καθορίζει το gameplay του. Επιπλέον, κάθε ήρωας διαθέτει ένα dash, τρεις ξεχωριστές επιθέσεις και μια αμυντική ικανότητα. Καθώς οι ήρωες φτάνουν στο επίπεδο 5, αποκτούν πρόσβαση στην απόλυτη ικανότητά τους. Αυτές οι δυνάμεις αυξάνονται καθώς οι παίκτες αποκτούν εμπειρία. Κάθε run ή προσπάθεια να νικήσετε την ορδή των εφιαλτών στο Ravenswatch, είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε καλύτερα μαγικά αντικείμενα και αναβαθμίσεις για την επόμενη προσπάθεια σας, καθώς και να μάθετε περισσότερα για τους ήρωες και τις ιστορίες του κόσμου.

Το Ravenswatch πρόκειται να ξεκινήσει σε Early Access στο Steam για PC στις 6 Απριλίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κονσόλες το 2024.

Ad Infinitum

Το παιχνίδι ψυχολογικού τρόμου Ad Infinitum, βρίσκεται στα σκαριά από το 2014, ξεκινώντας ως φοιτητική εργασία από τους προγραμματιστές Lukas και Thomas. Η πλήρης παραγωγή του ξεκίνησε το 2019, με αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας τον Απρίλιο του 2023. Κατά τη διάρκεια του NACON Connect 2023 έγινε γνωστό ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ad Infinitum έχει μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το Ad Infinitum, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, θα επιτρέπει στους παίκτες να αναλάβουν τον ρόλο ενός νεαρού Γερμανού στρατιώτη που είναι παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους μέσα σε μία πραγματικότητα. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ένα φαινομενικά εγκαταλελειμμένο αρχοντικό στο Βερολίνο και να αποκαλύψουν τα δυσοίωνα μυστικά του. Οι παίκτες πρέπει να λύσουν περίπλοκα αινίγματα που φωτίζουν το μπερδεμένο μυαλό του στρατιώτη και είναι στο χέρι τους να καθορίσουν τι είναι πραγματικό, καθώς και τι θα μπορούσε να είναι εφιάλτης.

RoboCop: Rogue City

Ένα gameplay trailer παρουσιάστηκε για το επερχόμενο RoboCop: Rogue City κατά τη διάρκεια του livestream του NACON Connect 2023. Το trailer έδωσε μια γεύση από τους μηχανισμούς της μάχης, την αφήγηση και την εμφάνιση των επικίνδυνων, γεμάτων έγκλημα δρόμων του Old Detroit.

Ως RoboCop, οι παίκτες θα αναλάβουν την προστασία της πόλης και θα πολεμήσουν τις δυνάμεις που επιδιώκουν να καταστρέψουν την πόλη. Το RoboCop: RogueCity θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S τον Σεπτέμβριο του 2023.

The Lord of the Rings: Gollum

Το παιχνίδι περιπέτειας και δράσης της Daedalic, Lord of the Rings: Gollum θα κυκλοφορήσει φέτος σε PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch. Μέσα από το gameplay που βασίζεται στην ιστορία του, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξετυλίξουν την ιστορία του Gollum και να ξεκινήσουν μια περιπέτεια κυνηγώντας το μοναδικό πράγμα που είναι πολύτιμο για τον ίδιο.

Αυτή η πρωτότυπη ιστορία θα μεταφέρει τους παίκτες σε διάφορα μέρη της Μέσης Γης, όπου θα συναντήσουν γνωστούς χαρακτήρες από τα βιβλία του J.R.R. Tolkien. Η Nacon έχει κάνει γνωστό ότι το The Lord of the Rings: Gollum θα κυκλοφορήσει στο χρονικό διάστημα μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου 2023.

Άλλες αξιοσημείωτες αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια του NACON Connect 2023 περιλαμβάνουν νέα gameplay trailer για τα: Clash: Artifacts of Chaos, Gangs of Sherwood και TT Isle of ManRide on the Edge 3. Τέλος, ανακοινώθηκε η άμεση διαθεσιμότητα των Train Life και Session: Skate Sim για το Nintendo Switch.

The post Πλούσιο σε ανακοινώσεις το NACON Connect 2023 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα