Πλησιάζει η κυκλοφορία του Young Souls

Το studio ανάπτυξης 1P2P Studio ανακοίνωσε ότι το Young Souls, ο πρώτος τίτλος που ετοιμάζει, θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, στις 10 Μαρτίου.

Εκτός της γνωστοποίησης της ημερομηνίας κυκλοφορίας, είχαμε τη δημοσίευση ενός overview trailer του τίτλου, το οποίο μας παρουσιάζει πώς το Young Souls συνδυάζει το σύστημα μάχης ενός κλασικού beat’em τίτλου με τα boss fights και

τη δυνατότητα εξοπλισμού ενός action-RPG.

Όσον αφορά την ιστορία του Young Souls, θα ακολουθήσουμε την περιπέτεια των δίδυμων Jenn και Tristin καθώς ταξιδεύουν σε έναν μυστηριώδη κόσμο φαντασίας και αντιμετωπίζουν κύματα εχθρών σε διάφορα μπουντρούμια, πριν επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο για να εκπαιδευτούν για την επόμενη εξόρμησή τους. Ο τίτλος, σύμφωνα με τη δημιουργό του, προορίζεται να προσφέρει μια πρόκληση, με stamina bars για να παρακολουθούμε, parries που πρέπει να “ολοκληρώσουμε” και τη σωστή διαχείριση του βάρους του εξοπλισμού μας. Ωστόσο, το Young Souls θα έχει πολλές διαφορετικές επιλογές προσβασιμότητας, όπως η ταχύτητα επίθεσης των εχθρών, δυνατότητα για auto-blocking και damage modifiers.

Μπορείτε να το δείτε τον τίτλο σε δράση στο overview trailer παρακάτω.

Το Young Souls αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 10 Μαρτίου 2022.

The post Πλησιάζει η κυκλοφορία του Young Souls appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα