Πληροφορίες για την Anniversary Edition του The Elder Scrolls V: Skyrim

Υποσχόμενη να αποτελεί την “πιο ολοκληρωμένη” έκδοση του The Elder Scrolls V: Skyrim από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από δέκα χρόνια, η επερχόμενη Skyrim Anniversary Edition θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ως upgraded έκδοση της Special Edition του 2016. Εκτός από τις διάφορες βελτιώσεις, η Anniversary Edition θα περιλαμβάνει επίσης πάνω από 500

κομμάτια περιεχομένου του Creation Club.

Πλέον, η Bethesda έκανε γνωστή και την τιμή της Anniversary Edition και επιβεβαίωσε ταυτόχρονα ότι θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης, διαθέσιμη για τους κατόχους της Skyrim Special Edition. Όσοι θέλουν να λάβουν όλο το περιεχόμενο του Anniversary Edition Creation Club, στο μεταξύ, θα μπορούν να αγοράσουν το Anniversary Upgrade έναντι €19,99 κατά την κυκλοφορία της Anniversary, το οποίο περιλαμβάνει πρόσθετες αποστολές, νέα πανοπλίες και νέα gameplay modes.

Όσοι δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο αντίγραφο του The Elder Scrolls V: Skyrim, τότε θα μπορούν να αγοράσουν ένα ψηφιακό αντίγραφο της Anniversary Edition έναντι €54,99, όταν θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου. Εναλλακτικά, θα μπορούν να αγοράσουν ένα retail αντίγραφο για το Xbox One και το PlayStation 4, αν και θα πρέπει να είναι online για να κατεβάσουν το περιεχόμενο του Creation Club του παιχνιδιού.

Όσοι αναβαθμίσουν δωρεάν τη Skyrim Special Edition στο Xbox Series X/S ή στο PlayStation 5 θα λάβουν όλες τις next-gen αναβαθμίσεις, βελτιστοποιώντας τον οπτικό τομέα του παιχνιδιού, τους χρόνους φόρτωσης και πολλά άλλα, ενώ τα επιτεύγματα που έχουν κερδίσει παίζοντας την Special Edition θα μεταφερθούν και στο Skyrim Anniversary Edition. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο FAQ εδώ.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου 2021, για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

The post Πληροφορίες για την Anniversary Edition του The Elder Scrolls V: Skyrim appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα