Πλειάδα επιλογών στην αναπαραγωγή του Ghostwire: Tokyo

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Ghostwire: Tokyo σε μερικές ημέρες από σήμερα και έγινε γνωστό από την ομάδα ανάπτυξης ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες μια σειρά από διαφορετικές επιλογές για τον τρόπο αναπαραγωγής του -πέρα ​​από τις τυπικές λειτουργίες «Fidelity» και «Performance».

Για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα περισσότερα από τα διαθέσιμα mode, θα πρέπει να έχουμε στη διάθεσή μας μέσα αναπαραγωγής που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Ορισμένα από τα modes

περιλαμβάνουν υποστήριξη για ray tracing, ενώ άλλα στοχεύουν στο frame rate ή την ανάλυση 4K. Η χρήση των High Framerate Performance (VSync) ή High Framerate Quality (VSync) mode του τίτλου, εν τω μεταξύ, φαίνεται να διατηρεί σταθερά frames per second, ενώ μειώνει τις περιπτώσεις screen tearing της οθόνης.

Ως default mode για το Ghostwire: Tokyo, είναι το Quality Mode, το οποίο προσφέρει απόδοση υψηλής πιστότητας με ενεργοποιημένο το ray tracing, με όριο στα 30 frames per second. Όσον αφορά στο Performance Mode, προσφέρει μια «λειτουργία με υψηλό frame rate, σχεδιασμένη για το πιο ομαλό gameplay», με όριο στα 60 frames per second, αλλά με επιπτώσεις στην ανάλυση και στις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, θα μπορούμε να επιλέξουμε το HFR (High Framerate) mode, το οποίο προσφέρει μια «λειτουργία με ξεκλείδωτο frame rate και tweaks στην ποιότητα των γραφικών που επιτρέπουν μια ακόμα υψηλότερη framerate εμπειρία», σύμφωνα με την in-game περιγραφή. Ουσιαστικά το παραπάνω mode είναι το Quality mode χωρίς τον περιορισμό στο frame rate. Τέλος το HFR Performance mode ολοκληρώνει τις διαθέσιμες επιλογές, προσφέροντας το HFR mode, αλλά χωρίς το όριο στα frame per second.

Το Ghostwire: Tokyo θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5 και PC στις 25 Μαρτίου.

The post Πλειάδα επιλογών στην αναπαραγωγή του Ghostwire: Tokyo appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα