Πιο στενή από ποτέ η συνεργασία Xbox και Atlus

Η συνεργασία της Microsoft και του Xbox με την Atlus (και τη Sega κατ’ επέκταση) γίνεται πιο στενή από ποτέ. Αιτία για αυτό είναι η επιβεβαίωση της κυκλοφορίας τριών τίτλων στο οικοσύστημα Xbox, γεγονός που κάποτε φάνταζε αδιανόητο.

Την αρχή κάνει το Persona 5: Tactica. Πρόκειται για μια νέα

ιστορία, με νέους χαρακτήρες αλλά και τους γνώριμους Phantom Thieves από το Persona 5. Το Persona 5: Tactica είναι ένα tactical RPG, το οποίο θα δοκιμάσει τους παίκτες και τις στρατηγικές τους ικανότητες. Το Persona 5: Tactica αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

Οι φήμες για ένα remake του Persona 3 επαληθεύτηκαν πλήρως με την ανακοίνωση του Persona 3: Reload. Όλοι οι γνώριμοι χαρακτήρες από το Persona 3 επιστρέφουν σε ένα παιχνίδι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σειράς, αλλά χωρίς αλλαγές στην πλοκή. Για μια ακόμα φορά θα ακολουθήσουμε την πορεία των S.E.E.S εντός και εκτός του Tartarus, σε ένα πλήρως αναβαθμισμένο UI, με νέες animated σκηνές και νέους διαλόγους. Το Persona 3: Reload θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 για Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

Την μεγαλύτερη έκπληξη, ωστόσο, επεφύλασσε η ανακοίνωση του Metaphor: ReFantazio, ενός τίτλου από το σκηνοθέτη και δημιουργό τίτλων των σειρών Shin Megami Tensei και Persona. To Metaphor: ReFantazio υπόσχεται την μίξη των γνώριμων στοιχείων της σειράς Persona και την αφήγηση μιας high fantasy ιστορίας. Πρόκειται για έναν άκρως αναμενόμενο τίτλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PC το 2024.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Persona 5: Tactica και Persona 3: Reload θα είναι διαθέσιμα στο Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Αναμένεται επίσης η ανακοίνωση της κυκλοφορίας των προαναφερθέντων τίτλων και σε άλλες πλατφόρμες μέσα στο επόμενο διάστημα.

The post Πιο στενή από ποτέ η συνεργασία Xbox και Atlus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα