Σε ένα project με τον Iron Man εργάζεται το Motive Studio

Η EA ανακοίνωσε επίσημα ότι το Motive Studio, με έδρα το Montreal, εργάζεται επάνω στην ανάπτυξη ενός action adventure με τον Iron Man, τρίτου προσώπου, έχοντας ως επικεφαλής τον Olivier Proulx, του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει το Marvel’s Guardians of the Galaxy. Το εν λόγω

project αφορά καθαρά μια single player εμπειρία και αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Marvel Games, υποσχόμενο να προσφέρει μια ολοκαίνουργια, πρωτότυπη ιστορία.

Υποσχόμενο να «αγγίξει» την πλούσια ιστορία του Iron Man και του ιδιοφυούς alter-ego Tony Stark, η Motive επιθυμεί να μπορέσει να κάνει τους παίκτες να νιώσουν πώς είναι να «παίζουν πραγματικά ως Iron Man», σε μια εμπειρία που στοχεύει να αποδώσει δικαιοσύνη σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της Marvel. Τον Proulx πλαισιώσουν πολλοί έμπειροι βετεράνοι του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Ian Frazier, Maëlenn Lumineau και JF Poirier.

“Είναι τιμή και προνόμιο να έχω την ευκαιρία να φτιάξω ένα video game βασισμένο σε έναν από τους πιο εμβληματικούς Super Heroes στon κλάδο της ψυχαγωγίας σήμερα”, δήλωσε ο Proulx, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη Εκτελεστικού Παραγωγού στο επερχόμενο Iron Man project της EA. “Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια νέα και μοναδική ιστορία που μπορούμε να ονομάσουμε δική μας. Η Marvel μας ενθαρρύνει να δημιουργήσουμε κάτι φρέσκο. Έχουμε μεγάλη ελευθερία, κάτι που είναι τόσο ελκυστικό για την ομάδα”.

Να θυμίσουμε ότι το Motive Studio έχει κυκλοφορήσει προηγουμένως το Star Wars: Squadrons το 2020 και αυτό το διάστημα εργάζεται επίσης πάνω στο remake του Dead Space, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 27 Ιανουαρίου 2023.

Παράθυρο κυκλοφορίας για το Marvel’s Iron Man project (επί του παρόντος βρίσκεται σε στάδιο προπαραγωγής) δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

The news is out! We couldn’t be more thrilled to collaborate with @MarvelGames on an all-new single-player, action-adventure Iron Man game. While we're still in early development, this is an exciting new adventure for our studio: https://t.co/zpuT61TKtV pic.twitter.com/309lhm02dY

— Motive (@MotiveStudio) September 20, 2022

The post Σε ένα project με τον Iron Man εργάζεται το Motive Studio appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα