Ώρα γνωριμίας με κάποιους από τους χαρακτήρες του Marvel’s Midnight Suns

Η 2K Games και η Firaxis έδωσαν στη δημοσιότητα μια σειρά από gameplay showcase video για το Marvel’s Midnight Suns που ετοιμάζει η δεύτερη. Τα πιο πρόσφατα video είναι αφιερωμένα στον Doctor Strange, προσφέροντας μια πιο προσεκτική ματιά στον “Sorcerer Supreme” και πώς θα ταιριάξει στον κόσμο του παιχνιδιού.

Διαθέτοντας απόκοσμη μαγεία και αρχαία αντικείμενα, ο Strange συμβάλλει στην προσπάθεια για

την προστασία του κόσμου από την Lilith και τα ισχυρά minions της. Τα τελευταία trailer περιλαμβάνουν μια εις βάθος ματιά στον Doctor Strange, τις ικανότητές του, τις τακτικές και το playstyle του. Θα βρείτε επίσης την ιστορία του Strange και μια εισαγωγή στον χαρακτήρα.

Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε επίσης τα character deep dive και gameplay showcase trailers για μερικούς από τους άλλους χαρακτήρες από το Marvel’s Midnight Suns, συμπεριλαμβανομένων των Spider-Man, Iron Man και Captain America. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής για κάθε χαρακτήρα, παρακάτω, καθώς και μια ρίξετε μια ματιά στο Wolverine versus Sabretooth.

Spider-Man

Iron Man

Captain America

Wolverine versus Sabretooth

Το Marvel’s Midnight Suns αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 7 Οκτωβρίου 2022.

The post Ώρα γνωριμίας με κάποιους από τους χαρακτήρες του Marvel’s Midnight Suns appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα