Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Diablo IV

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Blizzard Entertainment, το Diablo IV έγινε “χρυσό” κάτι που βέβαια σημαίνει πως η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο για μαζική παραγωγή.

#DiabloIV has Gone Gold. Can you feel her presence now?

See you in Sanctuary. 6.6.23 pic.twitter.com/OGX8oACUCr

Diablo
(@Diablo) April 17, 2023

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του Diablo, Rod Fergusson: “Το να γίνει το παιχνίδι χρυσό είναι ένα ορόσημο για την απίστευτη ομάδα του Diablo IV, η οποία έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να δημιουργήσει την επόμενη γενιά αυτού του εμβληματικού franchise. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό βήμα προς την κυκλοφορία μας στις 6 Ιουνίου. Είτε οι παίκτες είναι βετεράνοι του franchise είτε μπαίνουν για πρώτη φορά στο παιχνίδι, ανυπομονούμε όλοι να βιώσουν το πλήρες παιχνίδι. Να λάβουν μέρος στην απίστευτη αφήγηση, να πειραματιστούν με τις κλάσεις και τα builds των χαρακτήρων και να εξερευνήσουν τι έχει να προσφέρει το endgame περιεχόμενο και ο σκοτεινός κόσμος του Sanctuary“.

Το Diablo IV αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One και PC -μέσω του Battle.net- στις 6 Ιουνίου 2023.

The post Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Diablo IV appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα