Οι περιοχές και η μουσική του Vampyr

Μέσα από το δεύτερο επεισόδιο της webseries από την Dontnod.

Η Dontnod έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο επεισόδιο της εβδομαδιαίας webseries -τεσσάρων, συνολικά, επεισοδίων- μέσα από οποίο μπορούμε να δούμε ακόμα περισσότερο gameplay υλικό από το Vampyr, μαζί με μια βαθύτερη ματιά σε αυτό που η ομάδα δημιούργησε στον οπτικό και μουσικό τομέα, για να μπορέσει να «ταξιδέψει» τους παίκτες στο Λονδίνο του 1918.

Στο δεύτερο επεισόδιο, με τον τίτλο “Architects of the Obscure”, μαθαίνουμε ότι κάθε μια από τις τέσσερις περιοχές– συνοικίες στο παιχνίδι θα έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ

και ομάδες πολιτών, και ότι οι πράξεις του παίκτη θα μπορούν να έχουν θετική ή αρνητική επίπτωση σε αυτές τις περιοχές. Επίσης, παρουσιάζεται η μουσική του Vampyr, με τον συνθέτη Olivier Deriviere να συζητά το πώς συνέθεσε τη μουσική του παιχνιδιού, λαμβάνοντας υπόψη το μοναδικό σκηνικό και την ατμόσφαιρά του, καθώς και το πώς το εσωτερικό δίλημμα που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής μεταφράζεται στη μουσική.

Θυμίζουμε πως ο τίτλος εξελίσσεται στο Λονδίνο του 1918, λίγο μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, τη στιγμή που η πόλη πλήττεται από τη φονική ισπανική γρίπη. Το συγκεκριμένο ιδιαίτερο σκηνικό, σύμφωνα με την DONTNOD, παίζει σημαντικό ρόλο στην ταυτότητα του Vampyr. Στόχος της ομάδας είναι να βιώσει ο παίκτης τη διπλή φύση που βασανίζει τον Dr. Reid και να έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει εκείνος ποιους θα επιλέξει να σώσει και ποιους να θυσιάσει. Κάθε θάνατος έχει τις δικές του συνέπειες, έτσι ο παίκτης θα πρέπει να βρει την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στην ικανοποίηση της ανάγκης του για αίμα, η οποία γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, και της πόλης που καταρρέει.

Η κυκλοφορία του Vampyr σε PC, PlayStation 4 και Xbox One έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2018.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα