Νέο περιεχόμενο για το Assassin’s Creed: Valhalla.

Το ταξίδι του/της Eivor δεν αναμένεται να τελειώσει σύντομα, καθώς το Assassin’s Creed: Valhalla ετοιμάζεται να υποδεχτεί νέο περιεχόμενο.

Η αρχή αναμένεται να γίνει αυτό το καλοκαίρι με την κυκλοφορία του Siege of Paris. Το νέο expansion θα μεταφέρει τους παίκτες στην Πολιορκία του Παρισιού από τους Βίκινγκ, τον 9ο αιώνα μΧ. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν το μεσαιωνικό Παρίσι, θα γνωρίσουν

ιστορικές προσωπικότητες και θα κληθούν να προστατεύσουν τους Βίκινγκ της Γαλλίας. Το νέο κεφάλαιο θα έρθει με νέες cosmetic επιλογές, νέες ικανότητες και την επιστροφή των black-box infiltration missions. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που είδαμε για τελευταία φορά στα AC Unity/Syndicate, όπου μπορούμε να προσεγγίσουμε τον στόχο μας με όποιον τόπο επιθυμούμε.

Αργότερα θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση του Discovery Mode για το Assassin’s Creed: Valhalla. Στα πρότυπα των προηγούμενων εκδόσεων, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν την μεσαιωνική Αγγλία σαν διαδραστικό documentary. Θα μπορούν να μάθουν περισσότερα πράγματα για τη χώρα και τον πολιτισμό, χωρίς την πίεση και τους κινδύνους του κανονικού παιχνιδιού. Επίσης, η Ubisoft επιβεβαίωσε την ανάπτυξη νέου περιεχομένου για το παιχνίδι, το οποίο θα διατεθεί εντός της επόμενης χρονιάς. Αν και δεν δόθηκαν πολλές λεπτομέρειες, εικάζεται ότι θα επιστρέψουμε για ακόμα μια φορά στα μυθολογικά χαρακτηριστικά του τίτλου.

Το Siege of Paris αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του καλοκαιριού, ενώ το Discovery Mode θα διατεθεί μέσα στο φθινόπωρο.

The post Νέο περιεχόμενο για το Assassin’s Creed: Valhalla. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα