Νέο demo για το Sid Meier's Civilization VI

Ώρα να αναλάβουμε τις τύχες του Κινέζικου Πολιτισμού.

Η 2k και η Firaxis Games έκαναν γνωστό ότι ανέβηκε στο Steam ένα demo για το Sid Meier's Civilization VI -το τελευταίο μέρος της σειράς Civilization και νικητή του βραβείου Strategy Game

of the Year απο τα IGN, PC Gamer και Academy of Interactive Arts & Sciences. Όποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει το demo, μπορεί να το κάνει, κάνοντας κλικ στο link . Όσοι επιλέξουν να δοκιμάσουν τον τίτλο, θα αναλάβουν τις τύχες της Κίνας, με επικεφαλής τον Qin Shi Huang (το demo θα δίνει 60 turns μέσα στο παιχνίδι) για την ανάπτυξη του Κινέζικου Πολιτισμού. Επίσης, για όσους δεν έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν κάποιον τίτλο της σειράς, το demo θα προσφέρει το tutorial που υπάρχει στο κανονικό παιχνίδι, βοηθώντας τους να μπουν ομαλά στον κόσμο της σειράς.

Εκτός της διάθεσης του demo, ανακοινώθηκε ότι το Sid Meier's Civilization VI θα είναι μέρος του "2K Publisher Sale" που ξεκίνησε την Παρασκευή 17/3 σήμερα για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam, όπου τα Sid Meier’s Civilization VI, Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe και όλα τα premium DLC packs για τον τίτλο θα προσφέρονται σε μειωμένη τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αναλυτικά τις προσφορές μπορείτε να τις δείτε εδώ.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα