Νέο δείγμα από το Bright Memory: Infinite

Η Playism, έχοντας αναλάβει χρέη publisher, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το Bright Memory: Infinite το οποίο είναι γεμάτο με φρενήρη δράση, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια νέα ματιά στο επερχόμενο shooter πρώτου προσώπου που έχει δημιουργηθεί από έναν μόνο προγραμματιστή της FYQD Studio.

 Σύμφωνα με την Playism, το Bright Memory: Infinite στοχεύει να φέρει μια «συμφωνία καταστροφής» στους παίκτες, όταν θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Εντός του νέου trailer μπορούμε να δούμε το Bright Memory: Infinite να αναμειγνύει “λίγο gun-fu με swordplay”, καθώς η πρωταγωνίστρια, με το όνομα Shelia, εμπλέκεται σε μάχες με γρήγορο ρυθμό ενάντια σε μυθολογικούς δαίμονες και φουτουριστικούς στρατιώτες, ενώ μαύρες τρύπες σχίζουν τον ουρανό.

Μια γεύση από τον τίτλο της FYQD μπορεί να πάρει κάποιος μέσω του Bright Memory, το οποίο αποτελεί ένα κομμάτι του παιχνιδιού -το Infinite θα αποτελεί την πλήρη και τελική έκδοση του παιχνιδιού- που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 για το Xbox Series X/S. Το Bright Memory: Infinite υπόσχεται να είναι μια ολοκληρωμένη FPS εμπειρία όταν κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PC αργότερα μέσα στο 2021.

The post Νέο δείγμα από το Bright Memory: Infinite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα