Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών - 22/2

Anthem ή "Swansong";

Η πρo-τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, ενός άκρως παραγωγικού μήνα σε ό,τι αφορά τις νέες κυκλοφορίες, έχει στο προσκήνιο το Anthem, το "ψεύδο-MMO"/ looter-shooter των Electronic Arts και BioWare. Και για την ώρα, τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλά για το μεγαλεπήβολο αυτό project των Καναδών, των ανθρώπων που εδώ και είκοσι χρόνια προσδιόρισαν το story-telling

και το RPG gaming στη βιομηχανία. Τα παράπονα είναι πολλά και τα πρώτα reviews πολύ αρνητικά για το Anthem, ωστόσο εμείς θα κρατήσουμε μια στάση αναμονής, θα δώσουμε στο παιχνίδι λίγο χρόνο, θα το δοκιμάσουμε με το day-1 patch -που μόλις έγινε διαθέσιμο- καθώς και με το νέο υλικό που θα έρθει σύντομα, και θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε με ψυχραιμία την τελική και ολοκληρωμένη άποψή μας. Πρώτες εντυπώσεις, βέβαια, μπορείτε να ακούσετε στο Webcast #369, της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου, στο οποίο πολλά μέλη της ομάδας σχολιάζουν το παιχνίδι, αφού έχουν δοκιμάσει την πλήρη έκδοσή του μέσα από το πρόγραμμα Origin Premier.

Αλλά ο κόσμος δεν ξεκινάει και τελειώνει στο Anthem. Ειδικά αν είσαι κάτοχος Switch, μιας και αυτή η εβδομάδα φέρνει στο σύστημα της Nintendo το πανέμορφο Trine 2 (στην πλήρη έκδοσή του, με τα DLC), το first person puzzle Q.U.B.E 2, καθώς και το action/ stealth Aragami: Shadow Edition. Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στη λογική των Dark Souls, το Sinner: Sacrifice for Redemption, ήρθε αυτή την εβδομάδα στα PC, το ίδιο ισχύει για το εξαιρετικό Yakuza Kiwami, ενώ το Death end re;Quest, ένα ιαπωνικό RPG, το λάβαμε πριν από λίγες ημέρες και σύντομα θα δημοσιεύσουμε την άποψή μας.

Περισσότερα για τις νέες κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας, αλλά και γενικότερο σχολιασμό, θα βρείτε στο video που υπάρχει στο τέλος του άρθρου.

Οι σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών

Trine 2: Complete Edition - SwitchChromaGun VR - PS4Sinner: Sacrifice for Redemption - PCSteins;Gate Elite - PS4, PC, SwitchYakuza Kiwami - PCQ.U.B.E. 2 - SwitchAragami: Shadow Edition - SwitchAnthem - PS4, PC, Xbox OneDeath end re;Quest - PS4

Keywords
Τυχαία Θέματα