Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών - 1/2

Disney on... Fire.

Με την έναρξη του Φεβρουαρίου εισερχόμαστε σε μια πολύ χαλαρή περίοδο, που έρχεται σε άμεση αντίθεση με τον εξαιρετικό Ιανουάριο, ο οποίος ξεκίνησε τη χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις (να μην ξεχνάμε ότι το 2019 άρχισε με Tales of Vesperia: Definitive Edition, Ace Combat 7 και Resident Evil 2). Έτσι, για την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη και τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου το

"spotlight" κερδίζει το Kingdom Hearts 3 της Square Enix, το επεισόδιο που οι φίλοι της σειράς περίμεναν για περισσότερα από δέκα χρόνια, και που έρχεται για να ολοκληρώσει την ιστορία του Sora και της παρέας του. Ο Σταύρος Λιναρδάκος βλέπει το παιχνίδι εδώ και μερικές ημέρες, και την επόμενη εβδομάδα θα έχει έτοιμο το review μας. Μια ακόμα νέα πρόταση για αυτήν την εβδομάδα είναι αυτή του Genesis Alpha One, ενός sci-fi FPS, με έντονα στοιχεία survival, εξερεύνησης και στρατηγικής, για το οποίο επίσης θα διαβάσετε review από το GameOver την επόμενη εβδομάδα.

Μετά το Kingdom Hearts 3 και το Genesis, ωστόσο, ακολουθεί το... χάος, αφού οι λοιπές κυκλοφορίες της εβδομάδας περιορίζονται σε επανεκδόσεις. Μια από αυτές είναι το Sphinx and the Cursed Mummy, ένα παιχνίδι ηλικίας 15 και πλέον χρόνων, που όμως αποτελεί μια πολύ καλή προσπάθεια στην κατηγορία των 3D platformers/ Action-Adventure. Ακόμα μια ενδιαφέρουσα κυκλοφορία από το παρελθόν είναι αυτή του Goodbye Deponia, του κλεισίματος στην adventure τριλογία της Daedalic, ενώ, τέλος (πέρα των δεδομένων indie προτάσεων που έχουμε κάθε εβδομάδα), αυτήν την εβδομάδα το εξαιρετικό Ace Combat 7 γίνεται διαθέσιμο και σε PC. Υπομονή μέχρι τις 15/2, που θα μας έρθουν τα Metro: Exodus, Far Cry: New Dawn, Crackdown 3 και Jump Force.

Περισσότερα για τις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας, αλλά και γενικότερο σχολιασμό, θα δείτε στο video που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Οι σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Genesis Alpha One - PS4, PC, Xbox OneMages of Mystralia - SwitchKingdom Hearts 3 - PS4, Xbox OneSphinx and the Cursed Mummy - SwitchEarth Atlantis - PCGoodbye Deponia - PS4Metal Slug XX - PCDragons: Dawn of New Riders - PS4, Xbox One, Switch, PC8-bit Hordes - PS4, PC, Xbox OneAce Combat 7: Skies Unknown - PC

Keywords
Τυχαία Θέματα