Νέα αναβολή για το Cyberpunk 2077

Κυκλοφορία εντός του Νοεμβρίου.

Άσχημα τα νέα για όσους παίκτες αναμένουν την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077, καθώς η CD Projekt RED ανακοίνωσε την εκ νέου αναβολή της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, όπως αυτή είχε επανακαθοριστεί πριν από μερικούς μήνες για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σε ανοικτό μήνυμά τους στο κοινό, οι Marcin Iwinski, συνιδρυτής του στούντιο, και Adam Badowski, επικεφαλής του στούντιο, δήλωσαν τα εξής:

"Αποφασίσαμε

να μεταφέρουμε την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 από τις 17 Σεπτεμβρίου, στις 19 Νοεμβρίου.

Όσοι γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε τίτλους, ξέρετε πως δεν αποστέλλουμε κάτι που δεν είναι έτοιμο. Το ότι 'κάτι είναι έτοιμο όταν έχει ολοκληρωθεί΄ δεν είναι απλώς μια φράση που λέμε γιατί είναι σωστή - είναι κάτι που πιστεύουμε ακράδαντα, ακόμα και αν γνωρίζουμε πως θα δεχτούμε πυρά για αυτό. Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι πως μια τέτοια απόφαση μας κοστίζει την εμπιστοσύνη σας, και η απόφαση ανταλλαγής της εμπιστοσύνης με λίγο επιπλέον χρόνο ανάπτυξης είναι μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που μπορεί να πάρει ένας developer. Ακόμα και αν πιστεύουμε πως είναι η πιο σωστή απόφαση για το παιχνίδι, θα θέλαμε και πάλι να ζητήσουμε συγγνώμη που σας αναγκάζουμε να περιμένετε λίγο ακόμα. Η πρόθεσή μας είναι να κάνουμε το Cyberpunk 2077 έναν τίτλο που θα μείνει κοντά σας για πολλά ακόμα χρόνια. Και, εν τέλει, ελπίζουμε πως κατανοείτε γιατί πράξαμε ό,τι πράξαμε.

Τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις λέξεις, το Cyberpunk 2077 είναι ολοκληρωμένο τόσο ως προς το περιεχόμενο, όσο και ως το gameplay. Οι αποστολές, τα cutscenes, οι ικανότητες, τα αντικείμενα και όλες οι περιπέτειες που η Night City μπορεί να προσφέρει - όλα είναι ολοκληρωμένα. Ωστόσο, λόγω της αφθονίας του περιεχομένου και των πολύπλοκων συστημάτων που συνυφαίνονται μεταξύ τους, χρειαζόμαστε να ελέγξουμε προσεκτικά τα πάντα, να ισορροπήσουμε τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και να διορθώσουμε αρκετά bugs. Ένας τεράστιος κόσμος σημαίνει πως υπάρχουν πολλά πράγματα για να τελειοποιήσουμε, και σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τον επιπλέον χρόνο για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Αυτή την εβδομάδα, δημοσιογράφοι απ' όλον τον κόσμο θα έχουν την πρώτη τους επαφή με το παιχνίδι. Ανυπομονούμε (αν και με μεγάλη αγωνία) να ακούσουμε την άποψή τους, αλλά και να δούμε τις αντιδράσεις σας όταν θα δημοσιεύσουν τα previews τους μόλις βγάλουμε στον αέρα την εκπομπή Night City Wire στις 25 Ιουνίου. Ελπίζουμε πως αυτό θα ικανοποιήσει κάπως την αναμονή που έχετε για το παιχνίδι, καθώς εργαζόμαστε για να το ετοιμάσουμε για κυκλοφορία το Νοέμβριο."

Με βάση, λοιπόν, τα νέα δεδομένα, το Cyberpunk 2077 θα διατεθεί περίπου 2 μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία, στις 19 Νοεμβρίου, για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Θυμίζουμε πως η CD Projekt RED σκοπεύει να διαθέσει τον τίτλο και για τις κονσόλες νέας γενιάς, με την αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου να προσφέρεται δωρεάν στους ήδη κατόχους του τίτλου για Xbox One που θα προβούν σε αγορά του Xbox Series X, μέσω του προγράμματος Smart Delivery.

An important development update pic.twitter.com/uFGrt9Tqpi

— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) June 18, 2020 pcps4xbox onestadiaPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα