Νέα Tech Series χειριστήρια από την Microsoft

Με premium κατασκευή και λειτουργία Copilot.

Τη νέα σειρά premium χειριστηρίων, με όνομα Tech Series, ανακοίνωσε η Microsoft μέσα από το προσωπικό blog του Major Nelson. Τα χειριστήρια αυτά θα είναι συμβατά με το Xbox One, με Windows

10 συστήματα και με το Samsung Gear VR.

Το πρώτο χειριστήριο αυτής της νέας σειράς, το Recon Tech Special Edition - Xbox Wireless Controller, έχει σχεδίαση εμπνευσμένη από το στρατό και τα πεδία μάχης, ενώ -σύμφωνα με τη Microsoft- έχει έως και διπλάσια εμβέλεια ασύρματης σύνδεσης, με χρήση Bluetooth τεχνολογίας. Το νέο αυτό controller διαθέτει rubber grips για καλύτερο κράτημα από τον παίκτη, ενώ για το χρωματισμό του επιλέχθηκε μία "στρατιωτική" σκούρα γκρι απόχρωση, η οποία συνοδεύεται από χρυσές λεπτομέρειες χαραγμένες με laser. Το Recon Tech Controller πωλείται στην τιμή των €69,99.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι με το Creators Update, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2017, θα έρθει μία νέα λειτουργία στο Xbox One, το Copilot. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέπει τη χρήση δύο Xbox Wireless Controllers από έναν ή δύο παίκτες, τα οποία θα αναγνωρίζονται ως ένα από την κονσόλα. Το Copilot mode απευθύνεται είτε σε γονείς, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν τα παιδιά τους αναλαμβάνοντας εκείνοι κάποιες δύσκολες κινήσεις, είτε σε άτομα τα οποία δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν χειριστήριο με τον συμβατικό τρόπο.

xbox onepcClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα