Κομμάτι της NetEase Games η SkyBox Labs

Η NetEase Games ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην εξαγορά της SkyBox Labs.

Η SkyBox Labs, που εδρεύει στον Καναδά, είναι περισσότερο γνωστή ως ένα studio υποστήριξης, έχοντας στο βιογραφικό της τίτλους από μερικά από τα μεγαλύτερα franchises στο gaming, συμπεριλαμβανομένων των Minecraft, Halo Infinite

και Fallout 76. Έχει συνεργαστεί ιδιαίτερα στενά με τη Microsoft κατά το παρελθόν σε αρκετούς τίτλους των σειρών Halo και Age of Empires, καθώς και σε multiplatform τίτλους όπως το EA Sports UFC και το Grandia II Anniversary Edition.

Η SkyBox Labs θα λειτουργεί ανεξάρτητα εντός της NetEase Games και θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες ανάπτυξης τίτλους στους σημερινούς συνεργάτες της, καθώς και σε μελλοντικούς συνεργάτες.

“Κατά την τελευταία δεκαετία, είχαμε τη χαρά να δουλέψουμε σε αγαπημένα παιχνίδια όπως το Halo Infinite, το Minecraft και το Fallout 76. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη της παρουσίας μας στον Καναδά, υποστηρίζοντας τους σημερινούς και μελλοντικούς μας συνεργάτες και συν-αναπτύσσοντας περισσότερα triple A παιχνίδια για μερικά από τα μεγαλύτερα game studio σε όλο τον κόσμο”, ανάφερε ο συνιδρυτής της SkyBox Labs, Shyang Kong.

“Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ταλαντούχων ατόμων που είναι παθιασμένοι και δημιουργικοί, και με την ένταξή μας στην NetEase Games, θα είμαστε επίσης σε θέση να επιταχύνουμε τα σχέδιά μας για την επιδίωξη νέων δημιουργικών ευκαιριών και την πρόσβαση σε λειτουργικούς πόρους παγκόσμιας κλάσης και το πλήρες εύρος και το βάθος των υπηρεσιών της NetEase, ώστε να μπορούμε να κλιμακώνουμε ταχύτερα στον Καναδά”.

The post Κομμάτι της NetEase Games η SkyBox Labs appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα