Καθυστέρηση για το Lord of the Rings: Gollum

Οι Nacon και Daedalic Entertainment ανακοίνωσαν πως το The Lord of the Rings: Gollum θα καθυστερήσει “μερικούς μήνες”, ώστε να βελτιωθεί η τελική έκδοσή του.

An important message. pic.twitter.com/s2UvhPfILF

— The Lord of the Rings: Gollum (@GollumGame)
July 25, 2022

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του τίτλου: «Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα εργάστηκε σκληρά για να μοιραστεί το όραμά μας για μια αξιοσημείωτη ιστορία, που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που κόβει την ανάσα, γεμάτο μαγεία και θαύματα».

Στη σύντομη ανακοίνωση πρόσθεσαν πως: «Είμαστε αφοσιωμένοι στο να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες της κοινότητάς μας και να αποκαλύψουμε τη μέχρι τώρα ανείπωτη ιστορία του Gollum με τρόπο που τιμά το όραμα του J.R.R. Tolkien. “Τούτου λεχθέντος και με στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του The Lord of the Rings: Gollum για μερικούς μήνες. Θα σας ενημερώσουμε με ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα στο προσεχές μέλλον.”

Το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αρχικά την 1η Σεπτεμβρίου 2022 για PC, PS4, PS5, XboxOne και Xbox Series X/S, ενώ η έκδοση του Nintendo Switch θα κυκλοφορούσε σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

The post Καθυστέρηση για το Lord of the Rings: Gollum appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα