Καταφθάνει τον Μάιο το Rime

Πολύ κοντά πλέον το μαγευτικό παιχνίδι.

Η Grey Box -εκδότρια εταιρεία για το Rime- γνωστοποίησε ότι το επερχόμενο παιχνίδι της Tequila Works πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά στο τέλος της προσεχούς άνοιξης, με αντίτιμο €34.99. Να θυμίσουμε, πως ο παραμυθένιος τίτλος, από το ισπανικό studio, είχε αρχικά ανακοινωθεί στην Gamescom

2013, ως αποκλειστικό παιχνίδι για το PS4, ενώ πλέον αναμένεται να διατεθεί σε περισσότερες πλατφόρμες.

Στο Rime, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να χειριστούν ένα νεαρό αγόρι -τον μοναδικό άνθρωπο στον τίτλο- ενώ βασικά στοιχεία για το gameplay είναι η εξερεύνηση, η αλληλεπίδραση και η ανακάλυψη. Συγκεκριμένα, θα κληθούν να ανακαλύψουν τα μυστικά ενός νησιού, χρησιμοποιώντας τον ήχο και το φως, μεταξύ άλλων, για να φέρουν στην επιφάνεια τα μυστικά που κρύβονται στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού.

Το Rime είναι πλέον προγραμματισμένο να γίνει διαθέσιμο, σε ψηφιακή και σε φυσική μορφή, για PC, PS4 και Xbox One, στις 26 Μαΐου, ενώ για Switch πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά, έναντι €44.99, το ερχόμενο καλοκαίρι.

ps4pcxbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα