Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction

Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα πολλές νέες πληροφορίες για το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας, της νέας χαμηλότερης τιμής και του buddy pass του τίτλου.

Όπως ήδη είχαμε μάθει μέσω μιας διαρροής, το Rainbow Six Extraction θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2022 και σε μια πιο «οικονομική τιμή», στα €39,99. Τα “καλά νέα” δεν τελειώνουν με το παραπάνω, καθώς

το κάθε αντίγραφο του τίτλου θα ξεκλειδώσει δύο cross-platform κουπόνια, τα “Buddy Pass”, τα οποία οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να προσκαλέσουν φίλους να παίξουν μαζί τους δωρεάν για έως και δεκατέσσερις ημέρες. Οποιαδήποτε πρόοδος σημειωθεί από τους παίκτες που χρησιμοποιούν το Buddy Pass κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων, θα μπορεί στη συνέχεια να μεταφερθεί στον τίτλο όποτε και εάν προβούν σε αγορά του.

Οι παίκτες που έχουν δοκιμάσει το Rainbow Six Siege θα λάβουν επίσης ένα αποκλειστικό πακέτο United Front εντός του παιχνιδιού, που θα περιέχει gear sets, καθώς και θα ξεκλειδώσει μόνιμα και τους δεκαοκτώ extraction operators στο Rainbow Six Siege.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω trailer.

Η Ubisoft δημοσίευσε επίσης ένα video, διάρκειας 9 λεπτών για το Rainbow Six Extraction, που περιγράφει λεπτομερώς κάποιους από τους Operators, τα Gadget και το React Tech του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το Rainbow Six Extraction θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia και PC στις 20 Ιανουαρίου 2022.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα