Ημερομηνία διάθεσης του The Pathless σε Xbox και Switch

Η Giant Squid, το studio ανάπτυξης πίσω από το Abzû, ανακοίνωσε ότι το The Pathless είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στις κονσόλες Xbox και στο Nintendo Switch. Θυμίζουμε ότι το The Pathless ήταν launch τίτλος του PlayStation

5. Σε αυτή τη “μυθική περιπέτεια” οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός επιδέξιου τοξότη, του Hunter, καθώς εξερευνούν ένα μυστηριώδες, καταραμένο νησί έχοντας ως συντροφιά έναν αετό.

Η αναζήτησή μας περιλαμβάνει τη διάλυση ενός αφύσικού σκότους που έχει πέσει στον κόσμο, το κυνήγι διεφθαρμένων πνευμάτων, την περιήγηση μέσα σε πυκνά ομιχλώδη δάση, το κυνήγι θηραμάτων, την αποκάλυψη αρχαίων ερειπίων και χαμένων μυστικών, όλα αυτά ενώ δημιουργούμε έναν δεσμό με τον πιστό μας φίλο, τον αετό. Με τα επικίνδυνα πνεύματα που κρύβονται στα δέντρα, θα πρέπει επίσης να προσέχουμε μην καταλήξουμε να βρεθούμε κυνηγημένοι οι ίδιοι.

Υποσχόμενο «επικές μάχες» και μια διασκεδαστική, ρευστή διαδρομή, το The Pathless θα φτάσει στα Xbox Series X/S, Xbox One και Nintendo Switch στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

The post Ημερομηνία διάθεσης του The Pathless σε Xbox και Switch appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα