Η Ubisoft ρίχνει "πόρτα" στο Steam

Σημαντική συμφωνία μεταξύ των Ubisoft και Epic Games.

Μία σημαντική συμφωνία κατάφερε να επιτύχει η Epic Games με την Ubisoft, αφού πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε πως οι μελλοντικές τις κυκλοφορίες θα διατίθενται μέσω του Epic Store και όχι μέσω του Steam,

όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Η αρχή θα γίνει με το Tom Clancy's The Division 2 τον ερχόμενο Μάρτιο, το οποίο αν και ήδη είχε την δική του σελίδα στο Steam, τελικά θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω του Epic Store, φυσικά και μέσω του Uplay της Ubisoft.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ubisoft η εταιρία θα συνεργαστεί με την Epic και για άλλους τίτλους που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019, ενώ ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Chris Early, υποστήριξε πως υπάρχει εμπιστοσύνη στην Epic Games για να παραδώσει μία ομαλή εμπειρία στους φίλους του The Division 2, από την προπαραγγελία και την beta έκδοσή του, μέχρι και την τελική του κυκλοφορία στις 15 Μαρτίου.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες είχε προηγηθεί η είδηση πως τα τελικά επεισόδια του The Walking Dead: The Final Season θα διατεθούν μέσω του Epic Store, ενώ είχαν προηγηθεί συμφωνίες για αποκλειστική διάθεση και άλλων τίτλων, όπως το Hades της Supergiant Games.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα