Η Remedy επιβεβαιώνει πως το Control 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Η Remedy ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει το sequel του Control σε συνεργασία με την 505 Games. Το Control 2 (παλαιότερα γνωστό ως Codename Heron) θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S και θα χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Northlight της Remedy.

Η

Remedy θα αναλάβει την κυκλοφορία του τίτλου για PC, με την 505 Games να αναλαμβάνει την κυκλοφορία του στις οικιακές κονσόλες. Μάλλον θα περιμένουμε αρκετά ακόμα βέβαια καθώς το Control 2 βρίσκεται προς το παρόν στα αρχικά στάδια της παραγωγής.

Οι Rami και Raffi Galante, CEOs του ομίλου Digital Bros Group/505 Games, ανέφεραν: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας με τη Remedy και συνεχίζουμε μαζί την επιτυχία του Control. Από την κυκλοφορία του το 2019, το Control πούλησε πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Το Control είναι η μεγαλύτερη επένδυση που έκανε ποτέ η 505 Games, επομένως έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την κοινότητα των παικτών που αγάπησε το Control και είμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια με το Control 2”.

Ο Mikael Kasurinen, σκηνοθέτης του Control, τόνισε: “Με το Control, κάναμε ένα άλμα στο άγνωστο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό και απροσδόκητο. Έναν κόσμο που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Ευχαριστούμε το κοινό που έκανε το Control ένα επιτυχημένο παιχνίδι. Με το Control 2, θα κάνουμε άλλο ένα άλμα στο άγνωστο προς ένα απροσδόκητο ταξίδι. Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά για να το θέσω ήπια, αυτό είναι το πιο συναρπαστικό έργο όπου έχω δουλέψει ποτέ. Είναι ακόμη νωρίς, αλλά θα αξίζει την αναμονή”.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό βέβαια το Control 2 δεν είναι το μόνο project πάνω στο οποίο εργάζεται η Remedy. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδια για την ανάπτυξη ενός mutiplayer co-op spin-off στο ίδιο σύμπαν, το οποίο επί του παρόντος ονομάζεται Condor και αναπτύσσεται από την ομάδα «Vanguard» της Remedy.

The post Η Remedy επιβεβαιώνει πως το Control 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα