Για το Νοέμβριο ορίστηκε η κυκλοφορία του Vampyr

Και E3 trailer για το action παιχνίδι της Dontnod.

Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε πως το Vampyr πρόκειται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους για PlayStation 4, Xbox One και PC. Εκτός αυτού δημοσιεύτηκε και το E3 2017 trailer του τίτλου, στο οποίο προβάλει τους δρόμους ενός

χτυπημένου από μόλυνση Λονδίνου και διάφορες μυστικές οργανώσεις που λειτουργούν κρυφά.

Στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο του Dr. Jonathan Reid, ο οποίος είναι ένας διάσημος χειρούργος και έγινε βαμπίρ παρά τη θέλησή του. Με αυτή την αλλαγή στη ζωή του, έρχεται σε παράλληλη σύγκρουση με τον εαυτό του, εφόσον ως γιατρός έχει ορκιστεί να σώζει ζωές, ενώ ως βαμπίρ είναι καταραμένος να κυνηγά αυτούς που θα θεράπευε. Οπότε για να επιβιώσει στις πληγείσες περιοχές, θα πρέπει να επιλέξει προσεκτικά ποιο θύμα θα διαλέξει για να τραφεί, διότι με τις σωστές ή λανθασμένες επιλογές θα κριθεί η μοίρα του Λονδίνου.

Όσοι προ-παραγγείλουν τον τίτλο θα έχουν πρόσβαση στο μοναδικό εξοπλισμό που παρέχει το πακέτο “The Hunters Heirlooms”, το οποίο εμπεριέχει ένα ξίφος, ένα πιστόλι και μια στολή για το γιατρό μας. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο τίτλος αναπτύσσεται από το στούντιο της Dontnod Entertainment και πρόκειται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους για PlayStation 4, Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer του τίτλου.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα