Φήμη: H Remedy ετοιμάζει το Alan Wake 2

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, η Remedy Entertainment έχει υπογράψει συμφωνία με την Epic Games για δύο τίτλους, με τον έναν από αυτούς να φημολογείται ότι είναι το άκρως πολυαναμενόμενο Alan Wake 2. Συμφωνα με τον Jeff Grubb, ο οποίος “έριξε τη παραπάνω βόμβα”, κατά τη διάρκεια ενός livestream στο Twitch, η Epic Games θα αναλάβει χρέη publisher για το sequel

“Έχω ακούσει ότι η Remedy

θα κάνει το Alan Wake 2 με την Epic. Θα πρέπει να είναι η συνέχεια που θέλουν οι οπαδοί αυτής της σειράς”, ισχυρίστηκε ο Grubb. “Υπήρχε ένας πόλεμος με προσφορές, αλλά η Epic έδωσε την καλύτερη publishing συμφωνία, και έτσι tο Alan Wake 2, φαίνεται ότι έρχεται”.

Ο Grubb δηλώνει ότι δεν γνωρίζει το “ακριβώς πότε” θα ανακοινωθεί το Alan Wake 2, αλλά προφανώς έχει τις πήγες του μέσα στο project. Το Alan Wake κυκλοφόρησε σε Xbox 360 και PC το 2010, και από τότε είχε ξεκινήσει η ζήτηση από τους fans της σειράς για μια συνέχεια. Ωστόσο, το Alan Wake 2 δεν κατάφερε ποτέ να γίνει πραγματικότητα.

Με τη Remedy να έχει πάρει τα δικαιώματα για το Alan Wake από τη Microsoft το 2019, αλλά και το πρόσφατο “πάντρεμα” με το Control, οι συνθήκες ίσως να έχουν ωριμάσει πια για την επιστροφή του συγγραφέα.

The post Φήμη: H Remedy ετοιμάζει το Alan Wake 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα