Ανακοινώθηκε το νέο God of War

"Ragnarök is coming" μέσα στο 2021!

Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις μίας από τις πιο εμβληματικές σειρές του PlayStation, καθώς η Sony αποκάλυψε επισήμως το God of War: Ragnarök, το πολυαναμενόμενο sequel του God of War

(2018), του μέχρι πρότινος νεότερου μέρους της σειράς, που σήμανε το πέρασμά της σε μία νέα εποχή.

Η περιπέτεια του Kratos και του Atreus στα εδάφη της Αρχαίας Σκανδιναβίας συνεχίζεται στο PlayStation 5, αφού προηγήθηκαν όλα τα απαραίτητα γεγονότα από το προηγούμενο μέρος, τα οποία συντέλεσαν στην "ενηλικίωση" τόσο του θρυλικού «Φαντάσματος της Σπάρτης» όσο και του μικρού Atreus, και, πλέον είναι και οι δύο έτοιμοι για κάθε πρόκληση που τους επιφυλάσσει η εν λόγω αφιλόξενη και παγωμένη γη, από μυθολογικά τέρατα έως μοχθηρούς και αλαζόνες θεούς.

Δυστυχώς, δεν προβλήθηκε κάποιο trailer ή in-game δείγμα από το παιχνίδι, χωρίς παράλληλα να γίνεται τίποτα περαιτέρω γνωστό πέρα της κυκλοφορίας του εντός της επόμενης χρονιάς. Την ανακοίνωσή του σήμανε ένα σύντομο teaser με το νέο λογότυπο που απέκτησε η σειρά από την ολική της αναβίωση, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το God of War: Ragnarök -όπως όλα δείχουν ότι θα ονομάζεται- αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2021, αποκλειστικά στο PlayStation 5.

PS5
Keywords
Τυχαία Θέματα