Επίσημο το Call of Duty: Black Ops 4

Η πιο επιτυχημένη σειρά Call of Duty επιστρέφει!

Όπως σας είχαμε μεταφέρει, η φετινή κυκλοφορία του Black Ops 4 ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη, και σήμερα η Activision ανακοίνωσε επίσημα την ύπαρξή του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πιο επιτυχημένη εμπορικά "σειρά" Call of Duty θα επιστρέψει στις 12 Οκτωβρίου του

2018 και θα γίνει διαθέσιμη για PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές. Όπως φαίνεται από την εισαγωγή της επιλογής για σύνδεση μέσω Battle.net λογαριασμού στην επίσημη σελίδα της σειράς, μάλλον η έκδοση του Black Ops 4 για υπολογιστές θα γίνει διαθέσιμη μέσω της πλατφόρμας της Blizzard, όπως και στην περίπτωση του Destiny 2, και όχι μέσω του Steam, όπως συνέβαινε με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς.

Μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν το νέο Call of Duty να κυκλοφορεί και στο Nintendo Switch, κάτι που ωστόσο δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί στο σημερινό Nintendo Direct ή σε εντελώς διαφορετική ημερομηνία, αφού σύμφωνα με τις φήμες αυτή η έκδοση δεν αναπτυσσόταν από την Treyarch. Επιπλέον, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως φέτος το Call of Duty θα κυκλοφορήσει ένα μήνα νωρίτερα και όχι τον Νοέμβριο, όπως συνηθιζόταν για τους τίτλους της σειράς, κάτι που ίσως γίνεται λόγω της κυκλοφορίας του Red Dead Redemption 2 στις 26 του ίδιου μήνα.

Δυστυχώς για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το Black Ops 4, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 17 Μαΐου, στο world reveal event που διοργανώνει η Treyarch. Στο reveal trailer που ακολουθεί, το studio μας προτρέπει να "ξεχάσουμε όσα ξέραμε".

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα