Επίσημη ανακοίνωση του πρώτου expansion του Forza Horizon 5

Η Playground Games επιβεβαίωσε επίσημα το Hot Wheels expansion για το Forza Horizon 5, το οποίο είχε διαρρεύσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον επόμενο μήνα. Διαθέτοντας τις εμβληματικές πορτοκαλί διαδρομές, τεράστια loops που θα φτάνουν και θα ξεπερνούν τα σύννεφα πάνω από το Μεξικό, το Hot Wheels expansion θα προσθέτει διαδρομές

περίπου 125 μιλίων.

Μεταξύ των κομματιών των πορτοκαλί πλαστικών κομματιών, θα υπάρχουν λωρίδες μαγνητικών κομματιών, καθώς και ίχνη πάγου, υδάτινων αγωγών και rumble tracks. Τέσσερις νέες βιόσφαιρες, συμπεριλαμβανομένου του Giant’s Canyon, της παγωμένης τούνδρας του Ice Cauldron, των θόλων των Forest Falls και του εκπληκτικού Horizon Nexus, όπου το Hot Wheels Horizon Festival «κρύβεται» μέσα σε έναν «ιστό» κομματιών.

Θα υπάρχουν επίσης Hot Wheels Heats events, ένα νέο Horizon Story πέντε μερών, νέα Accolades, Bonus Boards, PR Stunts και Season Events, μαζί με νέα συλλεκτικά αντικείμενα Floating Piñata και την επιλογή παιξίματος ολόκληρου του expanison από την αρχή μέχρι το τέλος σε co-op. Όσον αφορά τα νέα αυτοκίνητα θα έχουμε δέκα νέα, συμπεριλαμβανομένου του 2018 Chevrolet Hot Wheels COPO Camaro.

Το Forza Horizon 5: Hot Wheels expansion θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου. Να θυμίσουμε ότι το Forza Horizon 5 κυκλοφορει για Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

The post Επίσημη ανακοίνωση του πρώτου expansion του Forza Horizon 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα