Ενίσχυση για τη CD Projekt RED

Η CD Projekt RED, γνωστή για τα The Witcher 3 και Cyberpunk 2077, ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην εξαγορά της The Molasses Flood, ενός studio ανάπτυξης με έδρα την Βοστώνη των ΗΠΑ.

Το studio ιδρύθηκε το 2014 από πρώην προγραμματιστές που είχαν εργαστεί στα Bioshock, Halo

και Guitar Hero και έκτοτε έχει αναπτύξει τον survival τίτλο “The Flame in the Flood” και τον village build τίτλο “Drake Hollow”.

“Είμαστε πάντα σε επιφυλακή για ομάδες που κάνουν παιχνίδια με καρδιά”, ανέφερε ο πρόεδρος της CD Projekt RED, Adam Kiciński. “H The Molasses Flood μοιράζεται το πάθος μας για την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών, είναι έμπειρη, προσανατολισμένη στην ποιότητα και έχει εξαιρετική τεχνολογική γνώση. Είμαι πεπεισμένος ότι θα φέρει πολύ ταλέντο και αποφασιστικότητα στον Όμιλο”.

Η The Molasses Flood θα διατηρήσει το όνομα και την ταυτότητά της και δεν θα συγχωνευθεί με τις υπάρχουσες ομάδες της CD Projekt RED, αλλά θα συνεργαστεί στενά με αυτήν. Συγκεκριμένα, το studio ανάπτυξης θα εργάζεται σε ένα φιλόδοξο project βασισμένο σε ένα από τα υπάρχοντα IP της CD Projekt στη Βοστώνη, με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινώνονται στο μέλλον.

“Από την αρχή της The Molasses Flood, ήταν στόχος μας να δημιουργήσουμε παιχνίδια που αγγίζουν και εμπνέουν τους ανθρώπους”, δήλωσε ο επικεφαλής του studio, Forrest Dowling. “Όταν η CD Projekt μάς προσέγγισε για την πιθανότητα συνεργασίας, είδαμε μια απίστευτη ευκαιρία να προσεγγίσουμε ένα πολύ ευρύτερο κοινό μέσω μιας συνεργασίας με μια εταιρεία που αγαπάμε, δημιουργώντας παιχνίδια σε κόσμους που αγαπάμε. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για να συνεχίσουμε την αποστολή μας με την υποστήριξη της CD Projekt και της απίστευτα ταλαντούχας ομάδας τους”.

Έτσι, φαίνεται ότι η The Molasses Flood θα εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι στον κόσμο είτε του The Witcher είτε του Cyberpunk 2077.

The Molasses Flood, a video games development studio located in Boston, joins CD PROJEKT Group. Welcome to the family!

Read more: https://t.co/FW3WhGfWcD pic.twitter.com/GihalrigfW

CD PROJEKT RED (@CDPROJEKTRED) October 22, 2021

The post Ενίσχυση για τη CD Projekt RED appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα