Εισαγωγή σε τρεις από τις τοποθεσίες του Starfield

Η Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα mini-video, που εξετάζουν τοποθεσίες από το επερχόμενο sci-fi RPG Starfield. Τα video, όπως προείπαμε, είναι σύντομα σε διάρκεια και δείχνουν μόνο μερικά από τα concept art τριών τοποθεσιών που θα υπάρχουν στον τίτλο, με τον design

director του Starfield, τον Emil Pagliarulo, να μιλά για αυτά.

Η πρώτη τοποθεσία είναι η New Atlantis, η πρωτεύουσα των United Colonies, η οποία είναι η “πιο ισχυρή και καθιερωμένη στρατιωτική και πολιτική παράταξη στο παιχνίδι”, με ανθρώπους από σχεδόν κάθε φυλή να βρίσκονται μαζί.

Το δεύτερο video εξετάζει το Neon, μια πόλη που ήταν κάποτε μια απλή γιγάντια πλατφόρμα αλιείας, πριν η Xenofresh Corporation ανακαλύψει ένα ψυχοτρόπο ψάρι. Χρησιμοποιώντας το εν λόγω ψάρι για τη δημιουργία του νέου ναρκωτικού με το όνομα “Aurora”, η πλατφόρμα αλιείας μετατράπηκε σε μια πόλη ευχαρίστησης, η οποία φέρνει ανθρώπους από πολύ μακρινές περιοχές και κόσμους για ​​να δοκιμάσουν το ναρκωτικό, το οποίο είναι νόμιμο μόνο σε αυτήν την πόλη.

Η τελευταία τοποθεσία είναι η Akila City, η πρωτεύουσα της Freestar Collective, μιας “χαλαρής συνομοσπονδίας τριών ξεχωριστών star systems”, όπου οι πολίτες έχουν την προσωπική ελευθερία τους και την ατομικότητα. Τα ψηλά τείχη της Akila City κρατούν μακριά τα θανατηφόρα εξωγήινα πλάσματα, τα οποία είναι ένα μείγμα από βελοσιράπτορες και λύκους.

Το Starfield έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία για Xbox One, Xbox Series X/S και PC στις 11 Νοεμβρίου 2022.

The post Εισαγωγή σε τρεις από τις τοποθεσίες του Starfield appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα