Έχασε το παράθυρο κυκλοφορίας του 2020 το Tales of Arise

Ακόμα ένα "θύμα" της πανδημίας του Covid-19.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Tales of Arise, το επόμενο κεφάλαιο της JRPG σειράς «Tales of», δεν θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2020 όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς η ομάδα ανάπτυξης αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις που δημιούργησε η παγκόσμια πανδημία του COVID-19. Παρόλο που το στούντιο κατάφερε να προσαρμοστεί στα νέα

δεδομένα και να εργαστεί επάνω στον τίτλο από απόσταση, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να μπορέσει να το τελειοποιήσει.

Σύμφωνα με τον Yusuke Tomizawa –producer του τίτλου-, ο στόχος τους για το Tales of Arise είναι να παρέχουν μια οικεία -αλλά με καινοτόμο gameplay- εμπειρία στους φίλους της σειράς, ενώ “θα πιέσουν” το hardware των μηχανημάτων για να προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στο εικαστικό του Tales of Arise, για να εντυπωσιάσουν τόσο τους παλιούς παίκτες όσο και εκείνους που δεν έχουν δοκιμάσει ξανά κάποιον τίτλο "Tales of".

Στο μήνυμά του ο Tomizawa αναφέρει: "Η ανάπτυξη του τίτλου έχει προχωρήσει με σταθερά βήματα μέσα στο 2020 καθώς ξεπεράσαμε τις προκλήσεις στην πορεία. Ενώ η πανδημία του COVID-19 έχει επηρεάσει ορισμένες πτυχές της ανάπτυξης, έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για να προσαρμοστούμε στην κατάσταση και έχουμε εφαρμόσει δυνατότητες για απομακρυσμένη ανάπτυξη για την ομάδα μας. Για να επιτύχουμε την ποιότητα και να προσφέρουμε την υπέροχη εμπειρία που οραματιζόμαστε για τους παίκτες μας, η ομάδα ανάπτυξης θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να πραγματοποιήσει αυτό το όραμα”.

Το νέο παράθυρο κυκλοφορίας του Tales of Arise θα γίνει γνωστό όταν η ομάδα ανάπτυξης θα έχει περισσότερες λεπτομέρειες να μοιραστεί, αν και λογικά ο τίτλος έχει μπει σε πορεία για την κυκλοφορία του μέσα στο 2021.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα