Αποκαλύφθηκε το Project Judge

Ένας νέος τίτλος, από το Yakuza Studio.

Η Sega, κατά τη διάρκεια του PlayStation LineUp Tour, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Tokyo Games Show, αποκάλυψε το νέο εγχείρημα του Yakuza

Studio, στο οποίο έδωσε την κωδική ονομασία (εφόσον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ο επίσημος τίτλος) Project Judge. Το Project Judge, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία θα λαμβάνει μέρος στο μοντέρνο Τόκιο και θα ακολουθεί τα βήματα του ιδιωτικού ντετέκτιβ και πρωταγωνιστή, Takayuki Yagami, ο οποίος προσπαθεί να επιλύσει μια υπόθεση δολοφονιών κατά συρροή.

Ο τίτλος είναι στην ανάπτυξη εδώ και τρία χρόνια και θα εμπεριέχει action χαρακτηριστικά, όπως είχαν και οι τίτλοι Yakuza. Επιπροσθέτως, το Project Judge θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ιαπωνία στις 13 Δεκεμβρίου του 2018, ενώ στη δυτική αγορά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Τέλος, με αφορμή την αποκάλυψη του τίτλου, η Sega ανακοίνωσε πως στις 10 Σεπτεμβρίου του 2018, θα είναι διαθέσιμο και το demo του παιχνιδιού στο ιαπωνικό playstation store. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το gameplay υλικό του τίτλου.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα