Αποκαλύφθηκε νέα έκδοση για το PlayStation App

Μέσω σχετικής ενημέρωσης στο PS Blog, η Sony αποκάλυψε τη νέα έκδοση για το PlayStation App που αναμένεται να γίνει σύντομα διαθέσιμη, εν όψει της έλευσης του PlayStation 5.

Η νέα έκδοση αναμένεται να φέρει πλήρως ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη (UI), μεταξύ

άλλων νέων χαρακτηριστικών στην εφαρμογή. Όπως έγινε γνωστό, οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργούν party groups με έως και 16 παίκτες συνολικά. Περιλαμβάνοντας ενσωματωμένη έκδοση του PlayStation Store, θα προσφέρεται γρηγορότερη και ομαλότερη εμπειρία περιήγησης στο ψηφιακό κατάστημα της εταιρείας, καθώς και δυνατότητα για απομακρυσμένη λήψη παιχνιδιών και adds-on περιεχομένου στο PS4/ PS5. Επιπροσθέτως, θα παρέχεται πρόσβαση σε ειδήσεις και ενημερώσεις από τους developers, καθώς και στο σχετικό υλικό μέσα από το PS Blog, που θα αφορούν στον κόσμο του PlayStation και θα στοχεύουν στην ευκολότερη πρόσβαση της κοινότητας στον χώρο των εξελίξεων.

Το PS Messeges, η ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων μεταξύ των παικτών, αναμένεται να τερματίσει τη λειτουργία του. Ωστόσο, η συγκεκριμένη λειτουργία θα ενσωματώνεται πλέον στη νέα έκδοση για το PS App, στοχεύοντας μία ενοποιημένη εμπειρία αλληλεπίδρασης.

Όσον αφορά αποκλειστικά στο PlayStation 5, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκινούν την αναπαραγωγή παιχνιδιών στο PS5 μέσα από την εφαρμογή PS App, καθώς θα έχουν επίσης τη δυνατότητα μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής να κάνουν είσοδο με το δικό τους account και να διαχειρίζονται τον αποθηκευτικό χώρο της κονσόλας τους.

Η νέα έκδοση για το PlayStation App έχει ξεκινήσει ήδη να διανέμεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εφαρμογή υποστηρίζεται για κινητές συσκευές Andoid/ iOS και με εγκατεστημένη έκδοση Android 6.0/ iOS 12.2 ή μεταγενέστερη.

The post Αποκαλύφθηκε νέα έκδοση για το PlayStation App appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα