Αποκαλύφθηκε η digital exhibition του Kid A Mnesia


Με ένα teaser trailer, μόλις 47 δευτερολέπτων, αποκαλύφθηκε το Kid A Mnesia στο πλαίσιο του PlayStation Showcase 2021. Το παράξενο αυτό εγχείρημα αφορά στον γνωστό, ομώνυμο δίσκο του ιστορικού rock group Radiohead, ο οποίος, ως φαίνεται, αποκτά μια ψηφιακή έκθεση, σε συνεργασία με την Epic Games.

Η

μπάντα από τη Μ. Βρετανία και η εταιρεία πίσω από το Fortnite συνεργάζονται για ένα νέο project βασισμένο στα άλμπουμ του συγκροτήματος Kid A και Amnesiac, παράλληλα με την επανέκδοση και επανακυκλοφορία των δύο αυτών δίσκων από το συγκρότημα. Η μυστηριώδης αυτή νέα συνεργασία έκανε πρεμιέρα με ένα trailer, το οποίο προλογίζει ο τραγουδιστής του γκρουπ, Thom Yorke.

Σύμφωνα με την περιγραφή του trailer, το Kid A Mnesia θα είναι μια ψηφιακή έκθεση που θα αντιπροσωπεύει «ένα ανάποδο ψηφιακό/αναλογικό σύμπαν που δημιουργήθηκε από πρωτότυπα έργα τέχνης και ηχογραφήσεις για να τιμήσει τα 21 χρόνια των δύο άλμπουμ». Η έκθεση αναπτύσσεται από το γνωστό  στούντιο ψηφιακών, μουσικών παραγωγών namethemachine.

Το Radiohead’s Kid A Mnesia Exhibition θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και θα είναι διαθέσιμο σε Mac, PC και PlayStation 5, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω trailer.

The post Αποκαλύφθηκε η digital exhibition του Kid A Mnesia appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα